Cecelia Ahernnek mindig van egy utolsó utáni üzenete az olvasó számára (konyves.blog.hu)
(kiadvány: Utóirat: Még most is szeretlek! )

"Ahern nagyon jól ért hozzá, hogy nagyítóját az élet azon területe fölé helyezze, ahol a mindennapok szintjén történik valami. Ebben a regényében is tanúi lehetünk egy mikrovilágnak az ír kisvárosban, ahol indulatok, érzelmek törnek fel.  Megtanulhatjuk továbbá, hogy érzelmekkel legyőzhetők a legnagyobb akadályok is és a szeretet diadalt arat a racionalitás felett. Az eseményfolyam vége pedig egy olyan status quo-t eredményez, amelyben viszonylagos rend keletkezik, ahol a sorsok úgy teljesednek ki, hogy a lehető legkevesebb pusztítást hagyják maguk után, hogy azért az olvasó még örülni is tudjon egy kicsit."

A teljes írás elolvasható itt

2019-10-09 12:42:05
<< vissza
Középkorijárvány-regény
,,Apám nagy uralkodó volt: felült a szent királyok trónusára, és repedező örökségükből erős birodalmat épített. S rám miféle sors vár? Én láthatom mindezt elevenen szétrohadni..."
Fordította: Kalapos Éva Veronika
Komoly, tudományos válaszok nagyon komoly hétköznapi kérdésekre
A világ legszórakoztatóbb és leghaszontalanabb önsegítő könyve a Magyarázókönyv és a Mi lenne, ha? című bestsellerek elképesztő kreativitással megáldott szerzőjétől.

Minden...
további újdonságok »
Fordította: Simkó György, Piros Ákos
A klasszikus mű vadonatúj borítóval, kartonált kiadásban!

Santiagónak, az andalúz pásztorfiúnak meseelemekkel átszőtt kalandtörténetét a kritikusok Saint-Exupéry A kis hercegéhez...
Fordította: Nagy Viktória
A klasszikus mű vadonatúj borítóval, kartonált kiadásban!
Egy fiatal brazil lány, Maria egy gyerekkori csalódás után úgy érzi, soha életében nem fogja megtalálni az igaz szerelmet....