Történelmi hősök, negyedíziglen megátkozva (kulturpara.blog.hu)
(kiadvány: Az ecsedi boszorkány - ÜKH 2019 )

"Az Athenaeum Kiadó izgalmas, alapos kutatások után, írói fantáziával kiegészített történelmi regényt tett le az olvasók elé a magyar 16-17. századi eseményekből, kihegyezve az utolsó Enyingi Török Katára, szót ejtve benne Báthory Gáborról, Enyingi Török Bálintról és leszármazottairól. Az izgalmas műben képet kaphatunk arról, hogyan élt akkoriban egy celeb pár, milyen szokások alapján lett kiválasztva egymásnak két fiatal, hogyan élt, milyen étkeket készíttetett egy főúri asszony, és mivel foglalkozott napközben a leggyakrabban."

A teljes írás elolvasható itt

2019-10-08 10:27:16
<< vissza
Középkorijárvány-regény
,,Apám nagy uralkodó volt: felült a szent királyok trónusára, és repedező örökségükből erős birodalmat épített. S rám miféle sors vár? Én láthatom mindezt elevenen szétrohadni..."
Fordította: Kalapos Éva Veronika
Komoly, tudományos válaszok nagyon komoly hétköznapi kérdésekre
A világ legszórakoztatóbb és leghaszontalanabb önsegítő könyve a Magyarázókönyv és a Mi lenne, ha? című bestsellerek elképesztő kreativitással megáldott szerzőjétől.

Minden...
további újdonságok »
Fordította: Simkó György, Piros Ákos
A klasszikus mű vadonatúj borítóval, kartonált kiadásban!

Santiagónak, az andalúz pásztorfiúnak meseelemekkel átszőtt kalandtörténetét a kritikusok Saint-Exupéry A kis hercegéhez...
Fordította: Nagy Viktória
A klasszikus mű vadonatúj borítóval, kartonált kiadásban!
Egy fiatal brazil lány, Maria egy gyerekkori csalódás után úgy érzi, soha életében nem fogja megtalálni az igaz szerelmet....