Ez aztán a megdöbbentő Tinder sztori!- Pfliegel Dóra Tindertojása nem csibéknek való mese (olvasshazait.blog.hu)
(kiadvány: Tindertojás )

"Ez a könyv sokkal többet rejt magában, mint egy egyszerű szerelmes sztori. Páran már meglovagolták a társkeresős témát több-kevesebb sikerrel. Hogy miért éri meg mégis elolvasni a Tindertojást? A szerző nagyon valóságos emberi életutakat mutat be, gyönyörűen előkészítve ezzel a végkimenetelhez vezető utat. Felvillantja előttünk az elhanyagolt kapcsolatokban megbúvó figyeleméhséget, a bizalom rendkívüli törékenységét, a múltunk befolyásoló erejét, és a szocializációs körülmények milyenségének fontosságát."

Az írás elolvasható itt

2019-10-01 15:02:51
<< vissza
Középkorijárvány-regény
,,Apám nagy uralkodó volt: felült a szent királyok trónusára, és repedező örökségükből erős birodalmat épített. S rám miféle sors vár? Én láthatom mindezt elevenen szétrohadni..."
Fordította: Kalapos Éva Veronika
Komoly, tudományos válaszok nagyon komoly hétköznapi kérdésekre
A világ legszórakoztatóbb és leghaszontalanabb önsegítő könyve a Magyarázókönyv és a Mi lenne, ha? című bestsellerek elképesztő kreativitással megáldott szerzőjétől.

Minden...
további újdonságok »
Fordította: Simkó György, Piros Ákos
A klasszikus mű vadonatúj borítóval, kartonált kiadásban!

Santiagónak, az andalúz pásztorfiúnak meseelemekkel átszőtt kalandtörténetét a kritikusok Saint-Exupéry A kis hercegéhez...
Fordította: Nagy Viktória
A klasszikus mű vadonatúj borítóval, kartonált kiadásban!
Egy fiatal brazil lány, Maria egy gyerekkori csalódás után úgy érzi, soha életében nem fogja megtalálni az igaz szerelmet....