A spermabank feltalálói egyben a világ első farmerei is voltak (divany.hu)
(kiadvány: A földi idegenek )

"A hangyák mindennapjaink részei. Nem sétálhatunk anélkül a szabadban, hogy ne jönnének velünk szembe, néha pedig a konyhánkban vagy a táskában felejtett tízórain is feltűnnek. Régóta és rengetegen élnek közöttünk, mégis keveset tudunk róluk, pedig kivételesen érdekes lények.

Tudtad például, hogy sokkal előbb vágtak bele a növénytermesztésbe és az állattenyésztésbe, mint az emberek? Vagy hogy évmilliókkal ezelőtt feltalálták a spermabankot? Csősz Sándor Földi idegenek – A hangyák világa című könyvében rántja le a leplet a hangyák titkos, sokszor királydrámákra emlékeztető életéről."

A cikk elolvasható itt

2019-09-27 17:00:33
<< vissza
Középkorijárvány-regény
,,Apám nagy uralkodó volt: felült a szent királyok trónusára, és repedező örökségükből erős birodalmat épített. S rám miféle sors vár? Én láthatom mindezt elevenen szétrohadni..."
Fordította: Kalapos Éva Veronika
Komoly, tudományos válaszok nagyon komoly hétköznapi kérdésekre
A világ legszórakoztatóbb és leghaszontalanabb önsegítő könyve a Magyarázókönyv és a Mi lenne, ha? című bestsellerek elképesztő kreativitással megáldott szerzőjétől.

Minden...
további újdonságok »
Fordította: Simkó György, Piros Ákos
A klasszikus mű vadonatúj borítóval, kartonált kiadásban!

Santiagónak, az andalúz pásztorfiúnak meseelemekkel átszőtt kalandtörténetét a kritikusok Saint-Exupéry A kis hercegéhez...
Fordította: Nagy Viktória
A klasszikus mű vadonatúj borítóval, kartonált kiadásban!
Egy fiatal brazil lány, Maria egy gyerekkori csalódás után úgy érzi, soha életében nem fogja megtalálni az igaz szerelmet....