KINGA OLVAS: CECELIA AHERN - UTÓIRAT: MÉG MOST IS SZERETLEK! (trukkosenszepano.blogspot.com)
(kiadvány: Utóirat: Még most is szeretlek! )
"Ez a könyv szívmelengetően járja körbe a halál és a gyász témakörét, Ahern mestere a gyönyörű hasonlatoknak, szívesen vennék kézbe tőle egy idézetes könyvet a legrosszabb napjaimon.
Bár a tanulság egyetemes, sajnos már rég tudom: a gyász sohasem múlik el, igazából csak megtanulunk együtt élni vele. Idővel könnyebb lesz és éljük tovább az életünket, de a veszteség mindig elkísér, akár az ünnepeken, akár a hétköznapokon. Az Utóirat: még most is szeretlek! egyik nagy igazsága, hogy ne féljünk attól, hogy szeretteink valaha is elfelejtenek bennünket, mert sohasem fognak, de nem szabad rájuk erőltetnünk egy megfestett képet, hagynunk kell, hogy úgy emlékezzenek ránk, ahogy ők szeretnének, saját lelki szemeiken keresztül, igaz szeretettel."
 
A teljes írás elolvasható itt
2019-09-27 12:07:21
<< vissza
Középkorijárvány-regény
,,Apám nagy uralkodó volt: felült a szent királyok trónusára, és repedező örökségükből erős birodalmat épített. S rám miféle sors vár? Én láthatom mindezt elevenen szétrohadni..."
Fordította: Kalapos Éva Veronika
Komoly, tudományos válaszok nagyon komoly hétköznapi kérdésekre
A világ legszórakoztatóbb és leghaszontalanabb önsegítő könyve a Magyarázókönyv és a Mi lenne, ha? című bestsellerek elképesztő kreativitással megáldott szerzőjétől.

Minden...
további újdonságok »
Fordította: Simkó György, Piros Ákos
A klasszikus mű vadonatúj borítóval, kartonált kiadásban!

Santiagónak, az andalúz pásztorfiúnak meseelemekkel átszőtt kalandtörténetét a kritikusok Saint-Exupéry A kis hercegéhez...
Fordította: Nagy Viktória
A klasszikus mű vadonatúj borítóval, kartonált kiadásban!
Egy fiatal brazil lány, Maria egy gyerekkori csalódás után úgy érzi, soha életében nem fogja megtalálni az igaz szerelmet....