Megérkezett az Utóirat: Szeretlek! folytatása! – Csak nekünk mesélt az új sztoriról az írónő (joy.hu)
(kiadvány: Utóirat: Még most is szeretlek! )

"Talán nincs olyan nő, aki legalább egyszer ne látta volt a P.S. I Love You című filmet, amelyben Hilary Swank és Gerard Butler egy igazán érzelmes kalandra invitálja a nézőket. Az igazi fanatikusok pedig (akárcsak én) rongyosra olvasták a könyvet is, (ami durva, de már 17 éve, hogy megjelent) és minden egyes alkalommal, amikor az utolsó oldalt is kivégezték, azon merengtek, hogy vajon, hogyan alakulhat a szereplők sorsa. Most végre kiderül! Cecelia Ahern ugyanis folytatta a regényt, amelynek részleteiről egy exkluzív interjúban mesélt nekünk!"

Az interjú elolvasható itt

2019-09-24 09:45:45
<< vissza
Középkorijárvány-regény
,,Apám nagy uralkodó volt: felült a szent királyok trónusára, és repedező örökségükből erős birodalmat épített. S rám miféle sors vár? Én láthatom mindezt elevenen szétrohadni..."
Fordította: Kalapos Éva Veronika
Komoly, tudományos válaszok nagyon komoly hétköznapi kérdésekre
A világ legszórakoztatóbb és leghaszontalanabb önsegítő könyve a Magyarázókönyv és a Mi lenne, ha? című bestsellerek elképesztő kreativitással megáldott szerzőjétől.

Minden...
további újdonságok »
Fordította: Simkó György, Piros Ákos
A klasszikus mű vadonatúj borítóval, kartonált kiadásban!

Santiagónak, az andalúz pásztorfiúnak meseelemekkel átszőtt kalandtörténetét a kritikusok Saint-Exupéry A kis hercegéhez...
Fordította: Nagy Viktória
A klasszikus mű vadonatúj borítóval, kartonált kiadásban!
Egy fiatal brazil lány, Maria egy gyerekkori csalódás után úgy érzi, soha életében nem fogja megtalálni az igaz szerelmet....