160. Mona Awad - Nyuszika (book-trail.blogspot.com)
(kiadvány: Nyuszika )

"Szeretem az olyan könyveket, amik elgondolkodtatnak, amik nem rágnak mindent a számba, amiknek a cselekménye nem magától értetődő, hanem az olvasó fantáziájára van bízva, mit lát, vagy épp nem lát bele. A Nyuszika ennek tökéletesen eleget tesz: kellőképpen nyitott a történet, mindenki úgy értelmezi, ahogy szeretné: lehet tekinteni rá kezdetleges horror/thrillerként, de benne van a lehetőség a fantasyre is."

A teljes írás elolvasható itt

2019-09-17 08:33:41
<< vissza
Középkorijárvány-regény
,,Apám nagy uralkodó volt: felült a szent királyok trónusára, és repedező örökségükből erős birodalmat épített. S rám miféle sors vár? Én láthatom mindezt elevenen szétrohadni..."
Fordította: Kalapos Éva Veronika
Komoly, tudományos válaszok nagyon komoly hétköznapi kérdésekre
A világ legszórakoztatóbb és leghaszontalanabb önsegítő könyve a Magyarázókönyv és a Mi lenne, ha? című bestsellerek elképesztő kreativitással megáldott szerzőjétől.

Minden...
további újdonságok »
Fordította: Simkó György, Piros Ákos
A klasszikus mű vadonatúj borítóval, kartonált kiadásban!

Santiagónak, az andalúz pásztorfiúnak meseelemekkel átszőtt kalandtörténetét a kritikusok Saint-Exupéry A kis hercegéhez...
Fordította: Nagy Viktória
A klasszikus mű vadonatúj borítóval, kartonált kiadásban!
Egy fiatal brazil lány, Maria egy gyerekkori csalódás után úgy érzi, soha életében nem fogja megtalálni az igaz szerelmet....