Bíró Szabolcs: Anjouk VI. rész. Királyok éneke. (hoppa71.webnode.hu)
(kiadvány: Anjouk VI. - Királyok éneke - ÜKH 2019 )

"(...) hol vannak már a Non nobis Domine kedvelt és nagyszerű hősei? Emlékek a következő generációk fejében, semmi több. Számomra ezért is nagyszerű és értékes ez a regényfolyam. Az élet körforgása, győzelemeink, bukásaink, vágyaink, fájdalmaink, örömeink ismétlődése. Lehetünk királyok, nemesek, lovagok, szélhámosok vagy egyszerű parasztok, a kijelölt úton végig kell menni, majd egyes szereplőknek el is kell érniük azt. Az író szereplői azért nagyszerűek, mert érezni rajtuk a valóságot, olyanok mintha a saját gyerekei lennének, vezeti őket az útjaikon, formálja, gyúrja őket és ha kell akkor el is engedi őket."

Friss recenzió a Királyok énekéről Hoppá könyvesblogján, amelyet itt lehet elolvasni teljes egészében.

 

2019-09-03 08:30:25
<< vissza
Középkorijárvány-regény
,,Apám nagy uralkodó volt: felült a szent királyok trónusára, és repedező örökségükből erős birodalmat épített. S rám miféle sors vár? Én láthatom mindezt elevenen szétrohadni..."
Fordította: Kalapos Éva Veronika
Komoly, tudományos válaszok nagyon komoly hétköznapi kérdésekre
A világ legszórakoztatóbb és leghaszontalanabb önsegítő könyve a Magyarázókönyv és a Mi lenne, ha? című bestsellerek elképesztő kreativitással megáldott szerzőjétől.

Minden...
további újdonságok »
Fordította: Simkó György, Piros Ákos
A klasszikus mű vadonatúj borítóval, kartonált kiadásban!

Santiagónak, az andalúz pásztorfiúnak meseelemekkel átszőtt kalandtörténetét a kritikusok Saint-Exupéry A kis hercegéhez...
Fordította: Nagy Viktória
A klasszikus mű vadonatúj borítóval, kartonált kiadásban!
Egy fiatal brazil lány, Maria egy gyerekkori csalódás után úgy érzi, soha életében nem fogja megtalálni az igaz szerelmet....