Emily M. Danforth: Cameron Post rossz nevelése (ekultura.hu)
(kiadvány: Cameron Post rossz nevelése )

"Az írásmód és Emily M. Danforth stílusa visszaröpít minket az időben a ’90-es évek Amerikájába, a tipikus kisvárosi életérzésbe. Olvasmányossága mellett a regény sok fontos kérdést vet fel, ami tinédzserek és felnőttek számára egyaránt érdekfeszítő olvasmánnyá teszi. Még idő kell hozzá, hogy leülepedjen bennem a történet, időről időre beugranak különböző részletei, és ez számomra pont a jó könyv egyik ismérve."

A teljes írás elolvasható itt

2019-08-28 15:23:54
<< vissza
Középkorijárvány-regény
,,Apám nagy uralkodó volt: felült a szent királyok trónusára, és repedező örökségükből erős birodalmat épített. S rám miféle sors vár? Én láthatom mindezt elevenen szétrohadni..."
Fordította: Kalapos Éva Veronika
Komoly, tudományos válaszok nagyon komoly hétköznapi kérdésekre
A világ legszórakoztatóbb és leghaszontalanabb önsegítő könyve a Magyarázókönyv és a Mi lenne, ha? című bestsellerek elképesztő kreativitással megáldott szerzőjétől.

Minden...
további újdonságok »
Fordította: Simkó György, Piros Ákos
A klasszikus mű vadonatúj borítóval, kartonált kiadásban!

Santiagónak, az andalúz pásztorfiúnak meseelemekkel átszőtt kalandtörténetét a kritikusok Saint-Exupéry A kis hercegéhez...
Fordította: Nagy Viktória
A klasszikus mű vadonatúj borítóval, kartonált kiadásban!
Egy fiatal brazil lány, Maria egy gyerekkori csalódás után úgy érzi, soha életében nem fogja megtalálni az igaz szerelmet....