Bíró Szabolcs: Liliom és vér - Anjouk I. (konyvorgia.blogspot.com)
(kiadvány: Anjouk I. - Liliom és vér )

"A Liliom és vér egy bevezető kötete egy hosszabb regényfolyamnak, aminek nemrég jelent meg a hatodik része. Tehát, ha hozzám hasonlóan most kezdtétek a sorozatot várakozás nélkül fel tudjátok falni az egészet, hiszen annyira jó. A történet az Anjou királyok büszke nemzettségéről, háborúiról és trónviszályairól szól. Az első kötet egy tökéletes kiindulópontja ennek a sorozatnak, hiszen még nem letehetetlen, ugyanakkor bőven akad benne kaland és vad csata, a vége ügyesen nyitva hagyja az ajtót az izgalmas folytatás(ok)nak."

A teljes írás elolvasható itt

2019-08-27 16:19:55
<< vissza
Középkorijárvány-regény
,,Apám nagy uralkodó volt: felült a szent királyok trónusára, és repedező örökségükből erős birodalmat épített. S rám miféle sors vár? Én láthatom mindezt elevenen szétrohadni..."
Fordította: Kalapos Éva Veronika
Komoly, tudományos válaszok nagyon komoly hétköznapi kérdésekre
A világ legszórakoztatóbb és leghaszontalanabb önsegítő könyve a Magyarázókönyv és a Mi lenne, ha? című bestsellerek elképesztő kreativitással megáldott szerzőjétől.

Minden...
további újdonságok »
Fordította: Simkó György, Piros Ákos
A klasszikus mű vadonatúj borítóval, kartonált kiadásban!

Santiagónak, az andalúz pásztorfiúnak meseelemekkel átszőtt kalandtörténetét a kritikusok Saint-Exupéry A kis hercegéhez...
Fordította: Nagy Viktória
A klasszikus mű vadonatúj borítóval, kartonált kiadásban!
Egy fiatal brazil lány, Maria egy gyerekkori csalódás után úgy érzi, soha életében nem fogja megtalálni az igaz szerelmet....