Mona Awad – Nyuszika (www.ahmagazin.com)
(kiadvány: Nyuszika )

"A helyenként meglehetősen szürrealista leírásokkal tűzdelt történetben az írónő játszi könnyedséggel mázolja el a határt a képzelet és a valóság között, az olvasót pedig folyamatosan hajtja előre a kíváncsiság, hogy megtudja mi is az igazság. A képzelet valósággá változik, az addig biztosnak hitt dolgok pedig hirtelen csak a képzelet szüleményeinek tűnnek. Nagyon kevés az olyan író, aki igazán tehetségesen tudja becsapni az olvasókat, de Mona Awad ilyen. A szó legpozitívabb értelmében persze."

A teljes írás elolvasható itt

2019-08-23 15:21:23
<< vissza
Középkorijárvány-regény
,,Apám nagy uralkodó volt: felült a szent királyok trónusára, és repedező örökségükből erős birodalmat épített. S rám miféle sors vár? Én láthatom mindezt elevenen szétrohadni..."
Fordította: Kalapos Éva Veronika
Komoly, tudományos válaszok nagyon komoly hétköznapi kérdésekre
A világ legszórakoztatóbb és leghaszontalanabb önsegítő könyve a Magyarázókönyv és a Mi lenne, ha? című bestsellerek elképesztő kreativitással megáldott szerzőjétől.

Minden...
további újdonságok »
Fordította: Simkó György, Piros Ákos
A klasszikus mű vadonatúj borítóval, kartonált kiadásban!

Santiagónak, az andalúz pásztorfiúnak meseelemekkel átszőtt kalandtörténetét a kritikusok Saint-Exupéry A kis hercegéhez...
Fordította: Nagy Viktória
A klasszikus mű vadonatúj borítóval, kartonált kiadásban!
Egy fiatal brazil lány, Maria egy gyerekkori csalódás után úgy érzi, soha életében nem fogja megtalálni az igaz szerelmet....