„a bennem élő eredendő jó” (barlogk.wordpress.com)
(kiadvány: Én meg az Ének )

"Persze, ebben az elvesztegetett évekként aposztrofált időszakban is születtek nagy dolgok. Lett hiperkarma, lettek lemezek, klipek, fellépések, barátságok, párkapcsolatok. És voltak kudarcok is szép számmal. De az énelbeszélő konstruktívan viszonyul ehhez a hullámvasút-szerű múlthoz, a keserű tapasztalatokból is lepárolja mindazt, ami használható és mások elé példaként állítható. Egyszerre látjuk ezekben a történetekben az ember nagyságát és parányságát, gyengeségét, azt hogy milyenek lehetünk és milyenek vagyunk. Végső soron pedig az az üzenet olvasható ki a szövegből: nem tudom neked megmutatni az igazság felé vezető utat, de azt meg tudom mondani, hogy merre ne menj."

A teljes írás itt

2019-08-05 12:10:38
<< vissza
Középkorijárvány-regény
,,Apám nagy uralkodó volt: felült a szent királyok trónusára, és repedező örökségükből erős birodalmat épített. S rám miféle sors vár? Én láthatom mindezt elevenen szétrohadni..."
Fordította: Kalapos Éva Veronika
Komoly, tudományos válaszok nagyon komoly hétköznapi kérdésekre
A világ legszórakoztatóbb és leghaszontalanabb önsegítő könyve a Magyarázókönyv és a Mi lenne, ha? című bestsellerek elképesztő kreativitással megáldott szerzőjétől.

Minden...
további újdonságok »
Fordította: Simkó György, Piros Ákos
A klasszikus mű vadonatúj borítóval, kartonált kiadásban!

Santiagónak, az andalúz pásztorfiúnak meseelemekkel átszőtt kalandtörténetét a kritikusok Saint-Exupéry A kis hercegéhez...
Fordította: Nagy Viktória
A klasszikus mű vadonatúj borítóval, kartonált kiadásban!
Egy fiatal brazil lány, Maria egy gyerekkori csalódás után úgy érzi, soha életében nem fogja megtalálni az igaz szerelmet....