júliusi kiszemeltek #201907 (www.zakkantolvas.hu)
(kiadvány: Csillagok az óceán felett )
"Hoppá! Megint javában benne járunk már júliusban mire eljutottam a listám végére, és kimazsoltám a nemrég megjelent kupacból, és a friss megjelenésekből azokat a könyveket, amik érdekelnek. Megint van köztük egy rakat krimi, és pár érdekesség: a női vagináktól a Budai Vár alatt rejtőző kincseskamrákig! Csekkoljátok le, és ha valami megtetszik, akkor a könyv címére kattintva akár meg is rendelhetitek. Hoztam egy kis extra borítószemezgetést is a végére, mert érkezik pár könyv új borítóval is, amiről jó ha tudtok!"
2019-08-05 11:55:16
<< vissza
Középkorijárvány-regény
,,Apám nagy uralkodó volt: felült a szent királyok trónusára, és repedező örökségükből erős birodalmat épített. S rám miféle sors vár? Én láthatom mindezt elevenen szétrohadni..."
Fordította: Kalapos Éva Veronika
Komoly, tudományos válaszok nagyon komoly hétköznapi kérdésekre
A világ legszórakoztatóbb és leghaszontalanabb önsegítő könyve a Magyarázókönyv és a Mi lenne, ha? című bestsellerek elképesztő kreativitással megáldott szerzőjétől.

Minden...
további újdonságok »
Fordította: Simkó György, Piros Ákos
A klasszikus mű vadonatúj borítóval, kartonált kiadásban!

Santiagónak, az andalúz pásztorfiúnak meseelemekkel átszőtt kalandtörténetét a kritikusok Saint-Exupéry A kis hercegéhez...
Fordította: Nagy Viktória
A klasszikus mű vadonatúj borítóval, kartonált kiadásban!
Egy fiatal brazil lány, Maria egy gyerekkori csalódás után úgy érzi, soha életében nem fogja megtalálni az igaz szerelmet....