Kimberley Freeman – Csillagok az óceán felett (www.ahmagazin.com)
(kiadvány: Csillagok az óceán felett )

"Honnan tudhatjuk, hogy kik vagyunk mi igazán és mit tennénk meg annak érdekében, hogy erre rájöjjünk? Mit tennénk vagy éreznénk, ha árvák lennénk és nem tudnánk kik a szüleink? Ha nem tudnánk, honnan jöttünk? Meddig mennénk el, hogy kiderítsük magunkról, az életünkről, a szüleinkről az igazat? Kimberley Freeman Csillagok az óceán felett c. regényében többek között most ezekre a kérdésekre keresi és adja meg a választ Agnes, gyönyörű köntösbe csomagolva."

A teljes írás elolvasható itt

2019-08-05 10:12:05
<< vissza
Középkorijárvány-regény
,,Apám nagy uralkodó volt: felült a szent királyok trónusára, és repedező örökségükből erős birodalmat épített. S rám miféle sors vár? Én láthatom mindezt elevenen szétrohadni..."
Fordította: Kalapos Éva Veronika
Komoly, tudományos válaszok nagyon komoly hétköznapi kérdésekre
A világ legszórakoztatóbb és leghaszontalanabb önsegítő könyve a Magyarázókönyv és a Mi lenne, ha? című bestsellerek elképesztő kreativitással megáldott szerzőjétől.

Minden...
további újdonságok »
Fordította: Simkó György, Piros Ákos
A klasszikus mű vadonatúj borítóval, kartonált kiadásban!

Santiagónak, az andalúz pásztorfiúnak meseelemekkel átszőtt kalandtörténetét a kritikusok Saint-Exupéry A kis hercegéhez...
Fordította: Nagy Viktória
A klasszikus mű vadonatúj borítóval, kartonált kiadásban!
Egy fiatal brazil lány, Maria egy gyerekkori csalódás után úgy érzi, soha életében nem fogja megtalálni az igaz szerelmet....