Nyári bakancslista 10 könyv 2019-ből, amit el kell olvasnod idén nyáron! (univbook.hu)
(kiadvány: F mint - ÜKH 2019 )

"Most, hogy véget ért a 2018/19-es tanév második fele is, most, hogy letudta mindenki az utolsó vizsgáit is, ideje kicsit elgondolkodni azon, hogy mit is fogunk csinálni a nyáron! Sokan persze dolgoznak majd, vagy a nyári szabadságukat töltik. Viszont munka után egy kis kikapcsolódás gyanánt vagy éppen a nyaralás alatt tökéletes időtöltés lehet egy kis olvasás. Mi most összeszedtünk olyan 2019-ben kiadott könyveket, amiket feltétlenül el kell olvasnotok idén, még a nyár vége előtt!"

A lista megtekinthető itt

2019-07-23 10:24:48
<< vissza
Középkorijárvány-regény
,,Apám nagy uralkodó volt: felült a szent királyok trónusára, és repedező örökségükből erős birodalmat épített. S rám miféle sors vár? Én láthatom mindezt elevenen szétrohadni..."
Fordította: Kalapos Éva Veronika
Komoly, tudományos válaszok nagyon komoly hétköznapi kérdésekre
A világ legszórakoztatóbb és leghaszontalanabb önsegítő könyve a Magyarázókönyv és a Mi lenne, ha? című bestsellerek elképesztő kreativitással megáldott szerzőjétől.

Minden...
további újdonságok »
Fordította: Simkó György, Piros Ákos
A klasszikus mű vadonatúj borítóval, kartonált kiadásban!

Santiagónak, az andalúz pásztorfiúnak meseelemekkel átszőtt kalandtörténetét a kritikusok Saint-Exupéry A kis hercegéhez...
Fordította: Nagy Viktória
A klasszikus mű vadonatúj borítóval, kartonált kiadásban!
Egy fiatal brazil lány, Maria egy gyerekkori csalódás után úgy érzi, soha életében nem fogja megtalálni az igaz szerelmet....