MARIE CLAIRE - PURA POESIA - BALSAI MÓNI (marieclaire.hu)
(kiadvány: F mint - ÜKH 2019 )

"Balsai Móni nevét egy ország ismeri - színházi munkái mellett számos fesztiváldíjas, közönségfilm főszereplője - a Liza, a rókatündér, az X - A rendszerből törölve, A martfűi rém vagy a Tiszta szívvel a mi kedvenceink. És valahogy tőle, miatta is olyan szerethetőek a magyar sorozatok - a Terápia, A Válótársak vagy a legújabb, az Alvilág. Móni hangulatához szeret választani könyvet - megfér itt skandináv krimi és megható regény, ahogy van ideje, már utazik is az irodalom világába."

Az interjú megtekinthető itt

2019-07-22 14:05:16
<< vissza
Középkorijárvány-regény
,,Apám nagy uralkodó volt: felült a szent királyok trónusára, és repedező örökségükből erős birodalmat épített. S rám miféle sors vár? Én láthatom mindezt elevenen szétrohadni..."
Fordította: Kalapos Éva Veronika
Komoly, tudományos válaszok nagyon komoly hétköznapi kérdésekre
A világ legszórakoztatóbb és leghaszontalanabb önsegítő könyve a Magyarázókönyv és a Mi lenne, ha? című bestsellerek elképesztő kreativitással megáldott szerzőjétől.

Minden...
további újdonságok »
Fordította: Simkó György, Piros Ákos
A klasszikus mű vadonatúj borítóval, kartonált kiadásban!

Santiagónak, az andalúz pásztorfiúnak meseelemekkel átszőtt kalandtörténetét a kritikusok Saint-Exupéry A kis hercegéhez...
Fordította: Nagy Viktória
A klasszikus mű vadonatúj borítóval, kartonált kiadásban!
Egy fiatal brazil lány, Maria egy gyerekkori csalódás után úgy érzi, soha életében nem fogja megtalálni az igaz szerelmet....