Mindenki hazudik, de a Google előtt nincsenek titkaink (24.hu)
(kiadvány: Mindenki hazudik - Az vagy amire klikkelsz )

"Mindenkinek hazudhatunk, önmagunknak is, de a Google keresőnek nem tudunk. Seth Stephens-Davidowitz adattudós szerint a Google-keresések a modern kor legfontosabb emberi pszichéről gyűjtött adathalmazát jelentik. Saját kutatásai alapján írta meg Mindenki hazudik című kötetét, ami humorral és érdekes felismerésekkel szórakoztatja az olvasót, miközben egy egészen újfajta gondolkodásmóddal ismertet meg nem csak az internettel, de önmagunkkal kapcsolatban is."

A teljes írás elolvasható itt

2019-07-22 13:51:06
<< vissza
Középkorijárvány-regény
,,Apám nagy uralkodó volt: felült a szent királyok trónusára, és repedező örökségükből erős birodalmat épített. S rám miféle sors vár? Én láthatom mindezt elevenen szétrohadni..."
Fordította: Kalapos Éva Veronika
Komoly, tudományos válaszok nagyon komoly hétköznapi kérdésekre
A világ legszórakoztatóbb és leghaszontalanabb önsegítő könyve a Magyarázókönyv és a Mi lenne, ha? című bestsellerek elképesztő kreativitással megáldott szerzőjétől.

Minden...
további újdonságok »
Fordította: Simkó György, Piros Ákos
A klasszikus mű vadonatúj borítóval, kartonált kiadásban!

Santiagónak, az andalúz pásztorfiúnak meseelemekkel átszőtt kalandtörténetét a kritikusok Saint-Exupéry A kis hercegéhez...
Fordította: Nagy Viktória
A klasszikus mű vadonatúj borítóval, kartonált kiadásban!
Egy fiatal brazil lány, Maria egy gyerekkori csalódás után úgy érzi, soha életében nem fogja megtalálni az igaz szerelmet....