Marie Claire Olvasói Klub – Kalapos Éva Veronika: F mint (marieclaire.hu)
(kiadvány: F mint - ÜKH 2019 )

"Kalapos Éva korábbi, nagy sikerű könyveit, így a D.A.C. sorozatot vagy a Massza és a Muszáj?! könyveket ismertem és már azoknál a legtöbb visszajelzés arra vonatkozott, a szerző milyen hitelesen tudja visszaadni a tinédzserek stílusát, lelkivilágát. Éva az ifjúsági kötetek után az F minttel egy felnőtt regényt írt, de ugyanolyan hitelesen, valóságosan. Valamiféle feloldást kapunk a könyv végén, válaszokat és meglepetést is, de itt már nem fogja a kezünket a szerző, itt már nekünk kell eldönteni, hogy amit kaptunk, abból mit viszünk tovább: mennyit ér az élet, minek vagy kinek akarunk megfelelni, merünk-e változtatni és tudunk-e szeretni?"

A teljes írás elolvasható itt

2019-07-22 13:46:54
<< vissza
Középkorijárvány-regény
,,Apám nagy uralkodó volt: felült a szent királyok trónusára, és repedező örökségükből erős birodalmat épített. S rám miféle sors vár? Én láthatom mindezt elevenen szétrohadni..."
Fordította: Kalapos Éva Veronika
Komoly, tudományos válaszok nagyon komoly hétköznapi kérdésekre
A világ legszórakoztatóbb és leghaszontalanabb önsegítő könyve a Magyarázókönyv és a Mi lenne, ha? című bestsellerek elképesztő kreativitással megáldott szerzőjétől.

Minden...
további újdonságok »
Fordította: Simkó György, Piros Ákos
A klasszikus mű vadonatúj borítóval, kartonált kiadásban!

Santiagónak, az andalúz pásztorfiúnak meseelemekkel átszőtt kalandtörténetét a kritikusok Saint-Exupéry A kis hercegéhez...
Fordította: Nagy Viktória
A klasszikus mű vadonatúj borítóval, kartonált kiadásban!
Egy fiatal brazil lány, Maria egy gyerekkori csalódás után úgy érzi, soha életében nem fogja megtalálni az igaz szerelmet....