Születésed helye határozza meg sorsodat ⧫ Cso Namdzsu: Született 1982-ben (konyvorgia.blogspot.com)
(kiadvány: Született 1982-ben )

"Az írónő könnyed és olvasmányos stílusa vezet minket keresztül Kim Dzsijong aknamezőktől hemzsegő életén, durván az arcunkba tolva a koreai demokráciának állított görbe tükröt. Belegondolni is szörnyű, hogy mai modern világunkban ilyen társadalmak még léteznek. Nagyon szerencsésnek érezhetjük magunkat mindannyian, amiért Európa közepére születhettünk, egy olyan országba, ahol nem kell (vagy viszonylag keveset kell) azért küzdenünk, hogy ugyanolyan bánásmódban részesüljünk, mint férfi társaink. Ezt a könyvet mindenkinek el kéne olvasnia, nemtől és kortól függetlenül."

A teljes írás elolvasható itt

2019-07-22 12:07:47
<< vissza
Középkorijárvány-regény
,,Apám nagy uralkodó volt: felült a szent királyok trónusára, és repedező örökségükből erős birodalmat épített. S rám miféle sors vár? Én láthatom mindezt elevenen szétrohadni..."
Fordította: Kalapos Éva Veronika
Komoly, tudományos válaszok nagyon komoly hétköznapi kérdésekre
A világ legszórakoztatóbb és leghaszontalanabb önsegítő könyve a Magyarázókönyv és a Mi lenne, ha? című bestsellerek elképesztő kreativitással megáldott szerzőjétől.

Minden...
további újdonságok »
Fordította: Simkó György, Piros Ákos
A klasszikus mű vadonatúj borítóval, kartonált kiadásban!

Santiagónak, az andalúz pásztorfiúnak meseelemekkel átszőtt kalandtörténetét a kritikusok Saint-Exupéry A kis hercegéhez...
Fordította: Nagy Viktória
A klasszikus mű vadonatúj borítóval, kartonált kiadásban!
Egy fiatal brazil lány, Maria egy gyerekkori csalódás után úgy érzi, soha életében nem fogja megtalálni az igaz szerelmet....