Megjósolható a második randi valószínűsége? – Avagy mi mindenre jó a Big Data (mindsetpszichologia.hu)
(kiadvány: Mindenki hazudik - Az vagy amire klikkelsz )

"Napjainkban már teljesen természetes, hogy a világhálón kommunikálunk egymással, ott vásárolunk és intézzük az ügyeinket. Úgy tűnik azonban, hogy ezeken a megszokott tevékenységeken túl, gyakran még a legintimebb titkainkat is az internetes keresőfelületekre bízzuk. A kereséseink pedig önmagukban információt jelentenek. Az így keletkező rendkívül sokszínű adatok elemzéséből pedig nagyon meglepő dolgok is kiderülhetnek. Könyvajánlónk következik."

A teljes írás itt

2019-07-12 10:49:36
<< vissza
Középkorijárvány-regény
,,Apám nagy uralkodó volt: felült a szent királyok trónusára, és repedező örökségükből erős birodalmat épített. S rám miféle sors vár? Én láthatom mindezt elevenen szétrohadni..."
Fordította: Kalapos Éva Veronika
Komoly, tudományos válaszok nagyon komoly hétköznapi kérdésekre
A világ legszórakoztatóbb és leghaszontalanabb önsegítő könyve a Magyarázókönyv és a Mi lenne, ha? című bestsellerek elképesztő kreativitással megáldott szerzőjétől.

Minden...
további újdonságok »
Fordította: Simkó György, Piros Ákos
A klasszikus mű vadonatúj borítóval, kartonált kiadásban!

Santiagónak, az andalúz pásztorfiúnak meseelemekkel átszőtt kalandtörténetét a kritikusok Saint-Exupéry A kis hercegéhez...
Fordította: Nagy Viktória
A klasszikus mű vadonatúj borítóval, kartonált kiadásban!
Egy fiatal brazil lány, Maria egy gyerekkori csalódás után úgy érzi, soha életében nem fogja megtalálni az igaz szerelmet....