Hartay Csaba: Köszönöm a befogadást! (ekultura.hu)
(kiadvány: Köszönöm a befogadást! - Viharsarki kattintós - ÜKH 2019 )

"A legutóbbi Hartay-kötet után ennek is telitalálat a borítója (olyan jól sikerült, hogy volt olyan kollégám, aki megjegyezte, hogy szerinte felesleges ekkora mobilt megvenni…), és a lehető legjobban játszik rá arra, hogy a szerző többek között facebookos bloggerként is tevékenykedik, Viharsarki Kattintós néven, és az itt szereplő szövegek is olyan (jó értelemben vett módon) fárasztóan, agyzsibbasztóan vagy éppen kacagtatóan képesek görbe tükröt mutatni az olvasóknak, mint amikkel a szarvasi alkotó Facebook-oldalán is találkozhatunk."

A teljes írás itt

2019-07-01 15:21:08
<< vissza
Középkorijárvány-regény
,,Apám nagy uralkodó volt: felült a szent királyok trónusára, és repedező örökségükből erős birodalmat épített. S rám miféle sors vár? Én láthatom mindezt elevenen szétrohadni..."
Fordította: Kalapos Éva Veronika
Komoly, tudományos válaszok nagyon komoly hétköznapi kérdésekre
A világ legszórakoztatóbb és leghaszontalanabb önsegítő könyve a Magyarázókönyv és a Mi lenne, ha? című bestsellerek elképesztő kreativitással megáldott szerzőjétől.

Minden...
további újdonságok »
Fordította: Simkó György, Piros Ákos
A klasszikus mű vadonatúj borítóval, kartonált kiadásban!

Santiagónak, az andalúz pásztorfiúnak meseelemekkel átszőtt kalandtörténetét a kritikusok Saint-Exupéry A kis hercegéhez...
Fordította: Nagy Viktória
A klasszikus mű vadonatúj borítóval, kartonált kiadásban!
Egy fiatal brazil lány, Maria egy gyerekkori csalódás után úgy érzi, soha életében nem fogja megtalálni az igaz szerelmet....