Mit jelent az a nyomasztóan nagy F? (www.dehir.hu)
(kiadvány: F mint - ÜKH 2019 )

"Az F mint című kötet erős vonalakkal vázol elénk egy kemény, kíméletlen világot. Szereplői plasztikusak, ám lehetetlen helyzetükben tehetetlenek. A jelenük elviselhetetlen, a jövőjük láthatatlan, hétköznapjaik pedig szürkék és fárasztóak. Ám ezt a világot Kalapos Éva korántsem unalmasan mutatja be: ahogy ír, az a sodró, lendületes stílus, az az egyszerre feszes, olykor a költészet szélét megérintő, mégis filmszerűen pergő próza viszi az olvasót magával, és kíváncsivá teszi, hova is megy ki ez az egész."

A teljes írás elolvasható itt

2019-06-27 10:49:04
<< vissza
Középkorijárvány-regény
,,Apám nagy uralkodó volt: felült a szent királyok trónusára, és repedező örökségükből erős birodalmat épített. S rám miféle sors vár? Én láthatom mindezt elevenen szétrohadni..."
Fordította: Kalapos Éva Veronika
Komoly, tudományos válaszok nagyon komoly hétköznapi kérdésekre
A világ legszórakoztatóbb és leghaszontalanabb önsegítő könyve a Magyarázókönyv és a Mi lenne, ha? című bestsellerek elképesztő kreativitással megáldott szerzőjétől.

Minden...
további újdonságok »
Fordította: Simkó György, Piros Ákos
A klasszikus mű vadonatúj borítóval, kartonált kiadásban!

Santiagónak, az andalúz pásztorfiúnak meseelemekkel átszőtt kalandtörténetét a kritikusok Saint-Exupéry A kis hercegéhez...
Fordította: Nagy Viktória
A klasszikus mű vadonatúj borítóval, kartonált kiadásban!
Egy fiatal brazil lány, Maria egy gyerekkori csalódás után úgy érzi, soha életében nem fogja megtalálni az igaz szerelmet....