12 izgalmas kötet a Könyvhétről + gyerekkönyv-válogatás (fidelio.hu)
(kiadvány: Köszönöm a befogadást! - Viharsarki kattintós - ÜKH 2019 )

"A 90. Ünnepi Könyvhétre megjelenő könyvek egész nyárra ellátnak minket olvasnivalóval. A korábbiakhoz hasonlóan idén is bekerültek válogatásunkba a kortárs irodalom neves szerzőinek régóta várt kötetei mellett kevésbé szem előtt lévő műfajok és szerzők is, akiknek kötetei véleményünk szerint megérdemlik a figyelmet. Ilyenek például a tényirodalmi, a nemfikciós könyvek. Cikkünk második felében külön gyermekkönyves listával segítünk eligazodni a június elejére megjelent, több mint száz kicsiknek szóló kötetek között. Jobb híján ide soroltuk a kamaszoknak szánt irodalmat is. Listánk a szerzők neve szerinti abc-sorrendet követi."

A lista megtekinthető itt

2019-06-20 09:22:34
<< vissza
Középkorijárvány-regény
,,Apám nagy uralkodó volt: felült a szent királyok trónusára, és repedező örökségükből erős birodalmat épített. S rám miféle sors vár? Én láthatom mindezt elevenen szétrohadni..."
Fordította: Kalapos Éva Veronika
Komoly, tudományos válaszok nagyon komoly hétköznapi kérdésekre
A világ legszórakoztatóbb és leghaszontalanabb önsegítő könyve a Magyarázókönyv és a Mi lenne, ha? című bestsellerek elképesztő kreativitással megáldott szerzőjétől.

Minden...
további újdonságok »
Fordította: Simkó György, Piros Ákos
A klasszikus mű vadonatúj borítóval, kartonált kiadásban!

Santiagónak, az andalúz pásztorfiúnak meseelemekkel átszőtt kalandtörténetét a kritikusok Saint-Exupéry A kis hercegéhez...
Fordította: Nagy Viktória
A klasszikus mű vadonatúj borítóval, kartonált kiadásban!
Egy fiatal brazil lány, Maria egy gyerekkori csalódás után úgy érzi, soha életében nem fogja megtalálni az igaz szerelmet....