Cso Namdzsu - Született 1982-ben (ittvalahol.blogspot.com)
(kiadvány: Született 1982-ben )

"A regény tele van olyan helyzetekkel, amik nap mint nap előfordulnak a dél-korai társadalomban: kezdve a fiúk nagyobb becsben tartásával, a lányok lenézésével, akik kénytelen az élet minden területén elviselni a férfiak tekintetét - bírálatát - kéretlen érintését.
Kim Dzsijong is elszenvedi mindezt: az agresszív, bántalmazó padtársat; az öccse privilegizált helyzetét; középiskolás korában a bámulást és a félelmet az utcán - buszon. Szerencséjére mindig volt egy másik lány, vagy nő az életében, aki segített neki: tanárnője, egy idegen nő a buszon, vagy épp a nővére."

A teljes írás elolvasható itt

2019-06-19 12:30:59
<< vissza
Középkorijárvány-regény
,,Apám nagy uralkodó volt: felült a szent királyok trónusára, és repedező örökségükből erős birodalmat épített. S rám miféle sors vár? Én láthatom mindezt elevenen szétrohadni..."
Fordította: Kalapos Éva Veronika
Komoly, tudományos válaszok nagyon komoly hétköznapi kérdésekre
A világ legszórakoztatóbb és leghaszontalanabb önsegítő könyve a Magyarázókönyv és a Mi lenne, ha? című bestsellerek elképesztő kreativitással megáldott szerzőjétől.

Minden...
további újdonságok »
Fordította: Simkó György, Piros Ákos
A klasszikus mű vadonatúj borítóval, kartonált kiadásban!

Santiagónak, az andalúz pásztorfiúnak meseelemekkel átszőtt kalandtörténetét a kritikusok Saint-Exupéry A kis hercegéhez...
Fordította: Nagy Viktória
A klasszikus mű vadonatúj borítóval, kartonált kiadásban!
Egy fiatal brazil lány, Maria egy gyerekkori csalódás után úgy érzi, soha életében nem fogja megtalálni az igaz szerelmet....