Hartay Csaba: Köszönöm a befogadást! (konyvutca.blogspot.com)
(kiadvány: Köszönöm a befogadást! - Viharsarki kattintós - ÜKH 2019 )

"A könyv egy görbe tükör, ami nem is annyira görbe mindig. Mert Hartay Csaba felnagyítja, eltúlozza ugyan az embereket, a helyzeteket, rájövünk, hogy nagyon sok embert ismerünk, aki épp így eltúlozva létezik és szinte el sem hisszük, hogy létezik ilyen egyáltalán és azt csinálja, és azt mondja, ami éppolyan abszurdnak tűnik, mint ennek a könyvnek a karakterei, de sokszor ez az abszurditás igenis valóság. Sőt, néha magunkra is ismerhetünk a könyvben, mert tudjuk, hogy nem vagyunk tökéletesek.  A tökéletesek nem fognak magukra ismerni. Azok lehet, el sem olvassák ezt a könyvet, annyira tökéletesek."

A teljes írás elolvasható itt

2019-06-07 15:40:15
<< vissza
Középkorijárvány-regény
,,Apám nagy uralkodó volt: felült a szent királyok trónusára, és repedező örökségükből erős birodalmat épített. S rám miféle sors vár? Én láthatom mindezt elevenen szétrohadni..."
Fordította: Kalapos Éva Veronika
Komoly, tudományos válaszok nagyon komoly hétköznapi kérdésekre
A világ legszórakoztatóbb és leghaszontalanabb önsegítő könyve a Magyarázókönyv és a Mi lenne, ha? című bestsellerek elképesztő kreativitással megáldott szerzőjétől.

Minden...
további újdonságok »
Fordította: Simkó György, Piros Ákos
A klasszikus mű vadonatúj borítóval, kartonált kiadásban!

Santiagónak, az andalúz pásztorfiúnak meseelemekkel átszőtt kalandtörténetét a kritikusok Saint-Exupéry A kis hercegéhez...
Fordította: Nagy Viktória
A klasszikus mű vadonatúj borítóval, kartonált kiadásban!
Egy fiatal brazil lány, Maria egy gyerekkori csalódás után úgy érzi, soha életében nem fogja megtalálni az igaz szerelmet....