Hiperkarma: behúzott szárnyú felfelé zuhanás (kulturpara.blog.hu)
(kiadvány: Én meg az Ének )

"Mint ahogy az is becsülendő, ahogy leírja, sokat van egyedül, de sosem magányos. Ehhez már szükségeltetik némi önismeret és magabízás, amely egészen nagy pozitívumokat képes produkálni a jövőben. Én nagyon bízom benne! És várom az új számait.

Dalai nagy százaléka szerepel a könyvben így vagy úgy, keletkezésük története, koncerten megtörtént anekdota hozzáfűzése, hétköznapi semmiség, amely a rajongók számára igazi ínyencségnek számít."

A teljes írás elolvasható itt

2019-06-07 15:35:48
<< vissza
Középkorijárvány-regény
,,Apám nagy uralkodó volt: felült a szent királyok trónusára, és repedező örökségükből erős birodalmat épített. S rám miféle sors vár? Én láthatom mindezt elevenen szétrohadni..."
Fordította: Kalapos Éva Veronika
Komoly, tudományos válaszok nagyon komoly hétköznapi kérdésekre
A világ legszórakoztatóbb és leghaszontalanabb önsegítő könyve a Magyarázókönyv és a Mi lenne, ha? című bestsellerek elképesztő kreativitással megáldott szerzőjétől.

Minden...
további újdonságok »
Fordította: Simkó György, Piros Ákos
A klasszikus mű vadonatúj borítóval, kartonált kiadásban!

Santiagónak, az andalúz pásztorfiúnak meseelemekkel átszőtt kalandtörténetét a kritikusok Saint-Exupéry A kis hercegéhez...
Fordította: Nagy Viktória
A klasszikus mű vadonatúj borítóval, kartonált kiadásban!
Egy fiatal brazil lány, Maria egy gyerekkori csalódás után úgy érzi, soha életében nem fogja megtalálni az igaz szerelmet....