Négy könyvajánló - Történetek háborúk árnyékából (delmagyar.hu)
(kiadvány: Frankenstein Bagdadban )

"A háború önmagában is tragikus, mostani válogatásomban azonban mégis csak keretként, háttérként szolgál a történetekhez.

Olyan történetekhez, melyek borzalmas bűntényekről, családok széthullásáról szólnak. Nem szívderítő, de izgalmas utakat jár be bennük minden szereplő – ezen műveket azoknak ajánlom, akik nem csak könnyed szórakozást remélnek egy regénytől, hanem izgalmakat és elgondolkodtató fejleményeket is."

A teljes írás elolvasható itt

2019-06-07 08:52:54
<< vissza
Középkorijárvány-regény
,,Apám nagy uralkodó volt: felült a szent királyok trónusára, és repedező örökségükből erős birodalmat épített. S rám miféle sors vár? Én láthatom mindezt elevenen szétrohadni..."
Fordította: Kalapos Éva Veronika
Komoly, tudományos válaszok nagyon komoly hétköznapi kérdésekre
A világ legszórakoztatóbb és leghaszontalanabb önsegítő könyve a Magyarázókönyv és a Mi lenne, ha? című bestsellerek elképesztő kreativitással megáldott szerzőjétől.

Minden...
további újdonságok »
Fordította: Simkó György, Piros Ákos
A klasszikus mű vadonatúj borítóval, kartonált kiadásban!

Santiagónak, az andalúz pásztorfiúnak meseelemekkel átszőtt kalandtörténetét a kritikusok Saint-Exupéry A kis hercegéhez...
Fordította: Nagy Viktória
A klasszikus mű vadonatúj borítóval, kartonált kiadásban!
Egy fiatal brazil lány, Maria egy gyerekkori csalódás után úgy érzi, soha életében nem fogja megtalálni az igaz szerelmet....