“Ízlelgetem a bort, de nem érzem a lila bogyókat, sündisznók lépteit…” – Hartay Csabával beszélgettünk a Köszönöm a befogadást című prózakötetéről (nullahategy.hu)
(kiadvány: Köszönöm a befogadást! - Viharsarki kattintós - ÜKH 2019 )

"Könyvhétre jelenik majd meg a Szarvason élő Hartay Csaba legújabb prózakötete, Viharsarki kattintós humoreszkeket, szórakoztató írásokat tartalmazó blogjából válogató Köszönöm a befogadást című gyűjtemény. A szarvasmarhák tenyésztésével is foglalkozó, verseket, regényeket és humoreszkeket is író Hartay Csabával beszélgettünk."

Az interjú elolvasható itt

2019-05-28 09:58:37
<< vissza
Minden fejben dől el. Kivéve az összecsukott vasalódeszkát, az a szobában dől el.
Hartay Viharsarki Kattintós Csaba csinált egy préselt növénygyűjteményt az emberekből. Ez itt az. Szépen lekaszálta őket a Facebookon, a buszon, a kiskonyhában, wellness-szállodában a bugyborékos...
Fordította: Németh Nikoletta
,,Az emberek rossz anyának tartanak"

Kim Dzsijong a nővérével osztozik egy szobán. Az öccsének saját szobája van.
Kim Dzsijong iskolájában a lányok mindig a fiúk után kaptak...
további újdonságok »
Fordította: Szieberth Ádám
A francia nők tudnak élni!
A francia nők nem híznak (New York Times bestsellerlista 1. hely) szerzőjének új könyvében az írónő górcső alá veszi a franciák osztriga iránti vonzalmát. Megismerhetjük az osztrigát...
Charlie Higson regénye egy young adult disztópia első része. Az ismeretlen vírus pusztította London romjain gyerekek próbálnak egy új világot felépíteni.
A végzetes járványt követően...