Értékelés: Jodi Picoult - Szívverés (avalosagontul.blogspot.com)
(kiadvány: Szívverés )

"Ez volt az írónőtől a második regény, amit olvastam és bízom benne, hogy nem az utolsó. Úgy ahogy az előzőt, ezt is egy szusszanásra végigolvastam és szerintem ez lesz az utolsó olyan próbálkozásom, hogy a metró-munkába járós időbe próbálok nekikezdeni egy Picoult könyvnek. Hisz letehetetlen, lenyűgöző és minden szava a szívekig hatol. Az írónő csodálatosan boncolgat olyan témákat, melyek megosztóak az emberek között és szerintem ebben rejlik egy jó regény. Lehet róla beszélgetni, véleményt kifejteni és érvelni mellette, avagy ellene. Kell ennél több? Szerintem nem."

 

A teljes írás elolvasható itt

2019-05-28 09:26:00
<< vissza
Középkorijárvány-regény
,,Apám nagy uralkodó volt: felült a szent királyok trónusára, és repedező örökségükből erős birodalmat épített. S rám miféle sors vár? Én láthatom mindezt elevenen szétrohadni..."
Fordította: Kalapos Éva Veronika
Komoly, tudományos válaszok nagyon komoly hétköznapi kérdésekre
A világ legszórakoztatóbb és leghaszontalanabb önsegítő könyve a Magyarázókönyv és a Mi lenne, ha? című bestsellerek elképesztő kreativitással megáldott szerzőjétől.

Minden...
további újdonságok »
Fordította: Simkó György, Piros Ákos
A klasszikus mű vadonatúj borítóval, kartonált kiadásban!

Santiagónak, az andalúz pásztorfiúnak meseelemekkel átszőtt kalandtörténetét a kritikusok Saint-Exupéry A kis hercegéhez...
Fordította: Nagy Viktória
A klasszikus mű vadonatúj borítóval, kartonált kiadásban!
Egy fiatal brazil lány, Maria egy gyerekkori csalódás után úgy érzi, soha életében nem fogja megtalálni az igaz szerelmet....