Christine Leunens – Cellába ​zárva (www.ahmagazin.com)
(kiadvány: Cellába zárva )

"Nem titok, imádom a történelmi regényeket, azonban ez volt az első, hogy olyan második világháborús történetet olvasok, melyben a főszereplő egy náci ember. A Cellába zárva Christine Leunens-től egy igazi ízig-vérig elgondolkodtató történet, amely bemutatja, mennyi mindent veszíthet el hirtelen az ember, illetve azt, milyen fájdalmas is szeretni. Mindemellett, érdekes volt azt is megélni a fantáziánkon keresztül, hogy mit meg nem tesz az ember azért, hogy szeressék."

A teljes írás elolvasható itt

2019-05-27 13:22:41
<< vissza
Középkorijárvány-regény
,,Apám nagy uralkodó volt: felült a szent királyok trónusára, és repedező örökségükből erős birodalmat épített. S rám miféle sors vár? Én láthatom mindezt elevenen szétrohadni..."
Fordította: Kalapos Éva Veronika
Komoly, tudományos válaszok nagyon komoly hétköznapi kérdésekre
A világ legszórakoztatóbb és leghaszontalanabb önsegítő könyve a Magyarázókönyv és a Mi lenne, ha? című bestsellerek elképesztő kreativitással megáldott szerzőjétől.

Minden...
további újdonságok »
Fordította: Simkó György, Piros Ákos
A klasszikus mű vadonatúj borítóval, kartonált kiadásban!

Santiagónak, az andalúz pásztorfiúnak meseelemekkel átszőtt kalandtörténetét a kritikusok Saint-Exupéry A kis hercegéhez...
Fordította: Nagy Viktória
A klasszikus mű vadonatúj borítóval, kartonált kiadásban!
Egy fiatal brazil lány, Maria egy gyerekkori csalódás után úgy érzi, soha életében nem fogja megtalálni az igaz szerelmet....