A keresések sztárja: a „nincs szex!” – A Google megmondja, kik is vagyunk valójában (wmn.hu)
(kiadvány: Mindenki hazudik - Az vagy amire klikkelsz )

 

"Az vagy, amit teszel, nem az, amit mondasz – sokszor halljuk ezt a bölcselmet. Aminél talán még pontosabb és időszerűbb meglátás az, hogy az vagy, amire kattintasz. Klikkjeink, „guglizásaink”, leselkedéseink őszintébbek és árulkodóbbak a legtöbb társalgás közben elhangzó mondatunknál. De talán még az önmagunkról alkotott képet is felülírhatják. Állítólag minden harmadik szavunkkal valótlanságot állítunk."

A teljes írás elolvasható itt

2019-05-27 08:55:58
<< vissza
Középkorijárvány-regény
,,Apám nagy uralkodó volt: felült a szent királyok trónusára, és repedező örökségükből erős birodalmat épített. S rám miféle sors vár? Én láthatom mindezt elevenen szétrohadni..."
Fordította: Kalapos Éva Veronika
Komoly, tudományos válaszok nagyon komoly hétköznapi kérdésekre
A világ legszórakoztatóbb és leghaszontalanabb önsegítő könyve a Magyarázókönyv és a Mi lenne, ha? című bestsellerek elképesztő kreativitással megáldott szerzőjétől.

Minden...
további újdonságok »
Fordította: Simkó György, Piros Ákos
A klasszikus mű vadonatúj borítóval, kartonált kiadásban!

Santiagónak, az andalúz pásztorfiúnak meseelemekkel átszőtt kalandtörténetét a kritikusok Saint-Exupéry A kis hercegéhez...
Fordította: Nagy Viktória
A klasszikus mű vadonatúj borítóval, kartonált kiadásban!
Egy fiatal brazil lány, Maria egy gyerekkori csalódás után úgy érzi, soha életében nem fogja megtalálni az igaz szerelmet....