Könyvajánló – Sir Edmund Hillary – Pillantás a csúcsról (Elomagazin)
(kiadvány: Pillantás a csúcsról )

"Ahogy egyre előrébb jutottam a könyvben rá kellett jönnöm, hogy az Everest meghódításának történeténél sokkal többet kaptam. Egy izgalmas élet legfőbb pillanatainál lehettem ott, a kezdetektől a kiteljesedésig és még azon is túl. A mű magával ragadó, nem fullad unalomba, stílusa kifejezetten jó, amit valószínűleg Hillary második feleségének June-nak köszönhetünk, ahogy ezt a köszönetnyilvánításból megtudhatjuk.
A mellékelt képanyag közelebb hozza hozzánk a szereplőket és a helyszíneket, míg az expedíciók térképei nyomon követhetővé teszik Sir Edmund kalandjait. Mindenkinek ajánlom a könyvet, aki szeretné bejárni világunk legzordabb vidékeit, emellett szívesen megismerkedne egy hihetetlen sportember életrajzával, aki az elért sikerek ellenére is csöndes és szerény maradt."

A teljes cikk elérhető ITT.

2018-09-21 02:22:11
<< vissza
Fordította: Gálvölgyi Judit és Novák Petra
Két zabolátlan természetű nő és az ár, amit ezért fizetniük kell
Kimberley Freeman, az Örökzöld-zuhatag és az Álom-öböl népszerű írónőjének nagy hatású regénye a szerelemről,...
Ebben a gyönyörűen illusztrált naptárban az évet Paulo Coelho műveiből válogatott idézetek kísérik végig.
PAULO COELHO, akit emberek milliói a szavak alkimistájaként tartanak számon,...
további újdonságok »
Fordította: Szieberth Ádám
A francia nők tudnak élni!
A francia nők nem híznak (New York Times bestsellerlista 1. hely) szerzőjének új könyvében az írónő górcső alá veszi a franciák osztriga iránti vonzalmát. Megismerhetjük az osztrigát...
Charlie Higson regénye egy young adult disztópia első része. Az ismeretlen vírus pusztította London romjain gyerekek próbálnak egy új világot felépíteni.
A végzetes járványt követően...