Örülnél, ha az ünnepek alatt ágyba kapnád a reggelit, vagy két napig a kedvenc ételedet főznék?
Egy apró meglepetés karácsonyra tőled/neki – és magadnak is! Ajándék Jánoska és a Farkas élménykuponok Vámos Miklós Jánoska és a Farkas című regényével szeretteidnek az olvasás örömét és idejét adva, magadnak pedig humoros élményeket is ajándékozhatsz!

Rendeld meg online a lira.hu oldalán Vámos Miklós Jánoska és a Farkas című regényét, és mi a könyv mellé ajándékba adunk egy 16 darabból álló élménykupont, amit tetszés szerint beválthattok annál, akit megajándékoztok a kötettel. Ha „hagyod” olvasni megajándékozottadat, akár két napig a kedvenc ételeidet főzi cserébe, vagy ágyba is kaphatod a reggelit! A kuponok a regény szórakoztató pillanatait is felidézik játékosan.

Az akció időtartama: 2019. december 2-16.

Ne maradjatok le Jánoska mókáiról és a meglepetésekről!

A könyv megrendelhető itt

Középkorijárvány-regény
,,Apám nagy uralkodó volt: felült a szent királyok trónusára, és repedező örökségükből erős birodalmat épített. S rám miféle sors vár? Én láthatom mindezt elevenen szétrohadni..."
Fordította: Kalapos Éva Veronika
Komoly, tudományos válaszok nagyon komoly hétköznapi kérdésekre
A világ legszórakoztatóbb és leghaszontalanabb önsegítő könyve a Magyarázókönyv és a Mi lenne, ha? című bestsellerek elképesztő kreativitással megáldott szerzőjétől.

Minden...
további újdonságok »
Fordította: Simkó György, Piros Ákos
A klasszikus mű vadonatúj borítóval, kartonált kiadásban!

Santiagónak, az andalúz pásztorfiúnak meseelemekkel átszőtt kalandtörténetét a kritikusok Saint-Exupéry A kis hercegéhez...
Fordította: Nagy Viktória
A klasszikus mű vadonatúj borítóval, kartonált kiadásban!
Egy fiatal brazil lány, Maria egy gyerekkori csalódás után úgy érzi, soha életében nem fogja megtalálni az igaz szerelmet....