Szűcs-Gáspár Kinga - Mindent a lovaglásról
Megjelenés ideje: 2009
ISBN: 9789639797437
204 oldal
Méret: 210 x 30 x 225
Ára: 2990 Ft
Mindent a lovaglásról
A lovaglás kemény sport, élvezetes hobbi vagy életre szóló szerelem - a lovak és az ember kapcsolata az ősidőkbe nyúlik vissza. Napjainkban a lovaglás újra növekvő népszerűségnek örvend - minden korosztályban.
A fiatal kora ellenére igen nagy lovas tapasztalattal bíró Szűcs-Gáspár Kinga munkája nem csupán azoknak kíván segítséget nyújtani, akik most teszik meg az első lépéseket. A nélkülözhetetlen elméleti alapok mellett számos praktikus tanáccsal látja el azokat is, akik már nem tekinthetők kezdőnek. Mégsem száraz kézikönyv: rengeteg gyakorlati példa segíti a megértést, a könnyed stílus és a vidám karikatúrák minden olvasó arcára mosolyt csalnak.

"A 21. századi magyar lovas életben még fontosabb szerepe van Szűcs-Gáspár Kinga munkájának, mivel a lovaglást választók döntő többsége már nem olyan lóközeli állapotban éli mindennapjait. A Mindent a lovaglásról szakmailag megalapozott könyv, amely helyes, követendő célokat ajánl, kínál elfogadásra. Megfogalmazásai világosak, helytállók. Minden lovas számára szeretne olyan kézzel fogható, alkalmazható ismereteket átadni, amelyek birtokában a lovaglás karizmatikussá, tudatossá, értelmessé, célirányossá válhat." (Dallos Gyula Mesteredző, Örökös Magyar Bajnok)
A halálnak van humorérzéke
Kár, hogy csak MOST kezdek rájönni, hogy alapjában véve jópofa nő lehetett az anyám. KÁR, hogy csak most kezdem IRIGYELNI, amiért annyira BÁTRAN élt, ahogyan én sose mertem. DE JÓ VOLNA ÚJRAKEZDENI,...
Balázs Béla, az elismert, sikerei csúcsán járó író egy éjszakai lokálban megismerkedik egy fiatal nővel, akinek nem tud ellenállni. A mindent elsöprő vonzalom hatására a meggyőződéses...